BLOGNEWS

Biomassa, indústria i energia, a Tarragona el 27 de juny i el 2 de juliol

7 juny 2019

El proper 27 de juny es farà a Tarragona la jornada tècnica “Biomassa, indústria i energia. Alternatives pels nous reptes de futur” (sala Santiago Costa de l’edifici de la Diputació de Tarragona, Passeig Sant Antoni, nº100 ).

També s’ha organitzat una sortida tècnica el dia 2 de juliol.

La jornada està adreçada als/les membres del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona i del Col·legi d’Industrials de Catalunya i a tots els professionals del sector industrial que treballen en planificació energètica, millora de processos, innovació, projectes, sostenibilitat i medi ambient, principalment.

L’objectiu és donar a conèixer l’ús de la biomassa com una oportunitat per a la planificació estratègica en les accions d’eficiència energètica, la reducció de costos operatius i la millora ambiental en la indústria i els seus processos associats.

La intenció és que els assistents valorin l’opció d’utilitzar la biomassa com a font d’energia renovable i puguin  conèixer els beneficis ambientals, socials i econòmics que implica el seu ús, tant directes com indirectes. Es vol donar a conèixer a enginyers i gerents de la utilització de les bioenergies en la planificació estratègica de les companyies industrials, sobretot en els casos d’alta demanda tèrmica. Cal inscripció prèvia.

 

La Diputació de Tarragona, per acord de Junta de Govern de 17 de novembre de 2019, va concedir una subvenció nominativa al Consorci Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) per realitzar el projecte “Actuacions de suport a la difusió de la biomassa forestal al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre”, per a l’any 2019, per import de 24.000€

 

 

Last modified: 16 desembre 2020