BLOGNEWS

Biomassa, indústria i energia, a Tarragona el 27 de juny i el 2 de juliol

7 Juny 2019

El proper 27 de juny es farà a Tarragona la jornada tècnica “Biomassa, indústria i energia. Alternatives pels nous reptes de futur” (sala Santiago Costa de l’edifici de la Diputació de Tarragona, Passeig Sant Antoni, nº100 ).

També s’ha organitzat una sortida tècnica el dia 2 de juliol.


La jornada està adreçada als/les membres del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona i del Col·legi d’Industrials de Catalunya i a tots els professionals del sector industrial que treballen en planificació energètica, millora de processos, innovació, projectes, sostenibilitat i medi ambient, principalment.

L’objectiu és donar a conèixer l’ús de la biomassa com una oportunitat per a la planificació estratègica en les accions d’eficiència energètica, la reducció de costos operatius i la millora ambiental en la indústria i els seus processos associats.

La intenció és que els assistents valorin l’opció d’utilitzar la biomassa com a font d’energia renovable i puguin  conèixer els beneficis ambientals, socials i econòmics que implica el seu ús, tant directes com indirectes. Es vol donar a conèixer a enginyers i gerents de la utilització de les bioenergies en la planificació estratègica de les companyies industrials, sobretot en els casos d’alta demanda tèrmica.

Cal inscripció prèvia.

Last modified: 7 Juny 2019