BLOGNEWS

Comença el projecte Mèstres

7 febrer 2020

Aquesta setmana ha tingut lloc al Centre de Formation Professionnelle et de Promotion Agricole Ariège-Comminges (CFPPA) de Pamiers el primer seminari de coordinació del projecte Interreg Mèstres.

Mèstres té com a principal objectiu millorar les formacions forestals i de maquinària agrària a través de la creació d’un marc pedagògic de referència per a persones formadores forestals i de maquinària agrària. Es treballarà en la cooperació en l’àmbit de la formació professional i contínua, i la millora de les competències de les persones formadores forestals i de maquinària agrària. El projecte inclou intercanvis d’alumnes i persones formadores de centres de formació de Catalunya i Sud de França.

Són socis del projecte el CFPPA, el CTFC, el Centre de Formation Professionelle et de Promotion Agricole Ondes, el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, i l’Institut de Mollerussa. També hi van participar per videoconferència els socis associats del CTFC, l’Escola Agrària Forestal de Santa Coloma de Farners i l’ACETREF

El projecte està cofinançat al 65% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020). L’objectiu de POCTEFA és reforçar la integració econòmica i social de la zona fronterera Espanya-França-Andorra. La seva ajuda es concentra en el desenvolupament d’activitats econòmiques, socials i ambientals transfrontereres  mitjançant estratègies conjuntes que fomentin el desenvolupament sostenible del territori.

Last modified: 23 juny 2020