BLOGNEWS

El CTFC participa a la conferència anual de l’European Forest Institute

28 setembre 2018

El director del CTFC, Antoni Trasobares, participa aquests dies a la conferència anual de l’Institut Forestal Europeu (EFI), a l’Alguer (Sardenya).
Aquesta participació s’emmarca en la col·laboració establerta entre les dues institucions, que tenen objectius comuns pel que fa a la promoció i el desenvolupament de recerca científica en els sectors forestal i mediambiental.

El mes de febrer d’aquest any, s’ha signat un conveni per impulsar la cooperació en projectes conjunts de bioeconomia i governança al sud d’Europa.
En aquest sentit, s’han organitzat dos esdeveniments complementaris de cara al novembre a Barcelona. El primer, enfocat a diferents visions de bioeconomia a les regions europees, el Bioregions Fòrum, tindrà lloc el 13 de novembre a Cosmocaixa. El segon, el Biocities Forum, se centrarà en el potencial dels boscos urbans en la bioeconomia, i es farà en el marc de l’Smart City Expo World el dia 14 de novembre.

L’Institut Forestal Europeu és una entitat internacional, que compta amb membres socis de 37 països i 110 organitzacions associades. Té la seu central a Finlàndia, i oficines regionals a Àustria, Bèlgica, Croàcia, França, Alemanya, Espanya i Suècia.

Last modified: 28 setembre 2018