BLOGNEWS

Intercanvi de joves estudiants en el marc del projecte Pyrempfor

13 novembre 2019

Del 4 al 7 de novembre, un grup de 29 estudiants de Centre de Formació Professional i de Promoció Agrícola d’Ariège-Comminges ha realitzat una estada d’intercanvi amb diferents entitats aragoneses i navarreses.

Durant la seva estada, han pogut conèixer el Parc faunístic de Lacuniacha, el Parc Nacional d’Ordesa i Monte Perdido, la Vall del Roncal, San de la Penya, Garcipollera i Canfranc. L’últim dia han visitat l’Institut de Formació Agroambiental de Jaca, on han realitzat activitats conjuntes amb alumnes de centre aragonès.

L’intercanvi s’ha realitzat en el marc del projecte Interreg Pyrempfor, projecte liderat pel CTFC, amb l’objectiu de millorar la formació i el coneixement del mercat de treball forestal, promovent la seva qualitat a la zona transfronterera dels Pirineus. Ha estat cofinançat a 65% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020). L’objectiu de POCTEFA és reforçar la integració econòmica i social de la zona fronterera Espanya-França-Andorra. La seva ajuda es concentra en el desenvolupament d’activitats econòmiques, socials i mediambientals transfrontereres a través d’estratègies conjuntes a favor del desenvolupament territorial sostenible.

Last modified: 10 gener 2020