Ahir es va fer la primera de les sessions, i fins el 20 de desembre, es faran cada dijous seminaris gratuïts adreçats a emprenedors

Ahir van començar “Els dijous emprenedors” al CEI Solsonès. José Manuel Alonso, professor de l’Universitat de Lleida, va fer la primera de les xerrades sobre la creació de l’empresa: de la idea al projecte. En la seva presentació, va animar a tots els assistents a tirar endavant les seves idees, remarcant que cal tenir sobretot entusiasme a l’hora d’empendre.

Abans de la xerrada, Marc Escarré, diputat territorial a la Diputació de Lleida, va fer la presentació del cicle als gairebé 30 assistents a la jornada. En la seva benvinguda, va posar de manifest la importància que es dona des de l’administració a l’emprenedoria i al suport institucional que es vol donar des de la Diputació a totes les iniciatives del territori. Va destacar també la importància que la petita i mitjana empresa ha tingut tradicionalment a Catalunya i la necessitat d’afavorir la implementació de les TIC en la reducció i facilitació de tràmits administratius.
Durant sis setmanes, es faran cada dijous al CTFC del Seminari sis sessions adreçades a emprenedors per a la creació d’empreses innovadores.
En aquestes sessions, que es faran de 19 a 21 hores, es tractaran temàtiques diverses: com crear l’empresa, la innovació i l’estratègia empresarial, Màrqueting empresarial , l’aplicació de les TIC al món de l’empresa o l’elaboració del pla financer i el finançament empresarial.