El CTFC, amb el suport del CEDRICAT i la col·laboració acadèmica de la Universitat de Vic, oferirà a partir del 6 de maig un seminari d’especialització en Gestió de la innovació i la comunicació. La innovació ha estat sempre important, però avui amb el fenomen de la globalització i amb la revolució del coneixement, ha assumit el paper protagonista en la gestió de les empreses. La crisi econòmica en què estem immersos afegeix complexitat al conjunt del sistema econòmic, però també ens ofereix la gran oportunitat de fer un salt endavant en la nostra capacitat innovadora. Avui, gestionar una empresa significa gestionar la innovació.
El Seminari s’estructura en dos mòduls, amb una durada total de 40 hores, que es poden realitzar de manera independent. El primer mòdul, Innovació aplicada, tractarà temes com la identificació d’oportunitats, la creativitat aplicada o els models d’innovació. El segon mòdul, Innovació i comunicació, se centrarà en les eines de comunicació dins de la innovació.
S’adreça a empresaris/àries, directius/ves de petites i mitjanes empreses, professionals autònoms, associacions d’empresaris, tècnics/ques i gerents d’entitats públiques, Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL), entitats sense afany de lucre i qualsevol diplomat/da o llicenciat/da que vulgui especialitzar-se en el camp de la innovació i la comunicació.
El professor és Josep Lluís Sánchez Brugarola, gestor de projectes d’Infonomia, empresa de serveis professionals d’innovació, i Doctor en Ciències Físiques per la National University of Singapore.
Aquesta acció forma part de les accions que es desenvolupen en el marc del Pacte Territorial per a l’Ocupació de les Terres de Lleida 2010-2011 a través del Projecte Impuls Treball i està cofinançada pel Servei d’Ocupació de Catalunya del Departament d’Empresa i Ocupació i el Fons Social Europeu. El seminari és gratuït però cal inscriure’s abans del dia 5 de maig a través del correu electrònic teresa.auge@cedricat.cat o al telèfon 973 48 43 20.
Més informació: CEDRICAT