BLOGNEWS

Nous documents tècnics sobre les suredes i el trampeig massiu del corc del suro

23 maig 2018

En el marc del projecte Life+Suber, s’han publicat nous documents tècnics relacionats amb l’avaluació tècnica de les accions de trampeig massiu del corc del suro i el seguiment de la implementació de models de gestió silvícola.

També està disponible una aplicació SIG del grau de vulnerabilitat de les suredes al canvi climàtic. Es pot consultar, igual que la resta dels documents, a la pàgina web del projecte .

Aquests i altres productes i resultats del projecte es presentaran a la jornada tècnica que tindrà lloc el 12 de juny a Barcelona, ​​al Recinte Històric de Sant Pau. Allà s’exposaran experiències sobre l’aplicació de models innovadors de gestió forestal i els avenços en el control del corc, a més de debatre sobre els reptes i oportunitats del suro a nivell local i nacional.

El projecte

Life+Suber es va iniciar el juliol de 2014 amb l’objectiu principal d’implementar i transferir tècniques innovadores de gestió forestal a suredes per promoure l’adaptació al canvi climàtic i incrementar la resiliència dels sistemes forestals dominats per Quercus suber, afavorint així la seva conservació i el manteniment de la cadena de valor associada.

Last modified: 23 maig 2018