BLOGNEWS

Nova edició del Trufforum a Vic, el proper gener

9 desembre 2019

Vic acollirà per segona vegada  Trufforum, esdeveniment de referència en el sector de la tòfona negra a nivell internacional, els dies  25 i 26 de gener.

Promoguda pel European Mycological Institute (EMI), aquesta fira neix amb l’objectiu de fomentar l’ús responsable de la tòfona europea a les cuines domèstiques i professionals. Durant dos dies, experts de la tòfona posaran en valor aquest producte. S’hi trobarà el Mercat de la Tòfona, tallers divulgatius a càrrec de xefs amb estrella Michelin com Nandu Jubany i  Oriol Rovira, el Market Truffòrum i el Trufforum PRO, amb prestigiosos científics del sector en l’àmbit de la producció de la tòfona negra i el canvi climàtic. També es celebrarà el Campionat de Catalunya de Gossos Tofonaires.

L’organització de la fira va a càrrec del CTFC, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, i Alimentació, l’Ajuntament de Vic, l’European Mycological Institute (EMI), i la Llotja de Contractació i Mercat en Origen de Vic (vinculat a la Cambra de Comerç de Barcelona).

Last modified: 9 desembre 2019