BLOGNEWS

Projecte de xarxa de calor de proximitat de la Diputació de Tarragona

29 abril 2019

En el marc de desenvolupament del Pla de Difusió i Sensibilització del Projecte “Xarxa de Calor de Proximitat de la Diputació de Tarragona” el CTFC ha facilitat el suport tècnic i logístic per organitzar les actuacions per a la difusió de la biomassa forestal al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Es varen organitzar i presentar dues jornades tècniques, una adreçada al Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya, titulada “Bioenergia i Canvi Climàtic. Quin paper pot jugar la biomassa?” i l’altra al sector turístic, nomenada “Com estalviar i ser eficients amb la biomassa en turisme i restauració?”. A part, es va donar suport tècnic en la preparació de presentacions i anàlisi de dades SIG en els actes que es varen dur a terme en diferents municipis (Gandesa, Alcover, Vandellòs i Hospitalet de l’Infant, La Sènia, Tivissa i Horta de Sant Joan).

Aquestes actuacions s’han dut a terme en el marc del conveni entre la Diputació de Tarragona i el CTFC, aprovat en l’acord del 14 de desembre de 2018, per un import de 18.000 € (aplicació pressupostària 2018/1200/172/46709/1).

 

Last modified: 23 abril 2020