BLOGNEWS

Inici del projecte EuropeAid en el marc del programa d’Organismes de la Societat Civil a Iran

14 juliol 2017

Durant el viatge, s’han dut a terme diverses visites a l’administració pública, Forest Range and Watershed Management Organization (FRWO), a Universitats de Sari i Zirab, i ONGs locals

La setmana passada, tècnics del CTFC es van desplaçar a Iran per iniciar el projecte EuropeAid dins del marc dels programa d’Organismes de la Societat Civil.

L’objectiu general del projecte és millorar el coneixement i la capacitat de les organitzacions de la societat civil iraniana (OSC) per crear i implementar conjuntament amb les autoritats locals un creixement sostenible i participatiu a l’ecorregió hircaniana. Concretament, es treballarà per enfortir i integrar millor les OSC ambientals, els grups i les xarxes locals de base informal, en la presa de decisions i en les estructures consultives provincials i locals.

regió Zagros x plantacions tòfona

També es volen integrar en el control públic sobre l’ús dels recursos naturals i capacitar-los amb coneixements i recursos sobre pràctiques forestals sostenibles. Es preten millorar els mitjans de subsistència dels habitants dels boscos mentre es connecten els seus interessos amb els de les autoritats locals i regionals.

L’àmbit geogràfic del projecte és la província de Mazandaran a la zona costanera del Mar Caspi, al nord d’Iran, incloent 2 comtats (Savadkooh i Savadkooh del nord).

Last modified: 6 abril 2018