BLOGNEWS

Comitè tècnic del projecte GREEN

23 maig 2019

Tècnics del CTFC participen avui i demà al Comitè tècnic del projecte Interreg POCTEFA Green, a la seu del Parc National des Pyrénées a Saint-Lary Soulan.

El CTFC desenvolupa la plataforma d’intercanvi d’experiències de gestió i de conservació per facilitar la col·laboració entre gestors del patrimoni natural del Pirineu. Aquesta plataforma estarà disponible properament.

El projecte

El projecte GREEN és un projecte de cooperació transfronterera entre espais naturals del Pirineu. Reuneix socis espanyols, andorrans i francesos que comparteixen reptes similars com la preservació, la gestió i l aposada en valor dels territoris del massís pirinenc.

El projecte és cofinançat al 65% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) mitjançant el Programa Interreg VA Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020). L’objectiu del POCTEFA és reforçar la integració econòmica i social de la zona fronterera Espanya-França-Andorra. La seva ajuda es concentra en el desenvolupament d’activitats econòmiques, socials i mediambientals transfrontereres a través d’estratègies conjuntes a favor del desenvolupament territorial sostenible.

Last modified: 23 maig 2019