BLOGNEWS

Jornada tècnica: Demostració de recol·lectores per a petites produccions de plantes aromàtiques i medicinals

23 Juny 2020

La jornada tècnica Demostració de recol·lectores per a petites produccions de plantes aromàtiques i medicinals, organitzada en el marc del Pla anuel de Transferència de Tecnologia, es farà en línia, els propers 29 i 30 de juny.

En el marc de les activitats de demostració de transferència tecnològica, s’ha elaborat una base de dades d’equipaments i maquinària per al processat de plantes aromàtiques i medicinals (PAM), que es complementa amb una sèrie de jornades per veure el seu funcionament.

Es presentaran diferents models de recol·lectores que recullen en sac o en caixes, aptes per al seu maneig en petites explotacions i hivernacles. Es passarà un vídeo de funcionament de les màquines de la casa holandesa PACK TTI  i de la francesa TERRATECK. 

El programa de les dues jornades serà:

  • 29/06/2020. De les 16:00 a les 17:30 h. Presentació dels models de recol·lectores PACK TTI: eazycut. A càrrec de: Sr. Christian Oosterlaan, Pack TTI (Holanda). Es farà en anglès (suport de traducció per Eva Moré)
  • 30/6/2020. De les 17:00 a les 18:30 h. Presentació de les recol·lectores TERRATECK. A càrrec de: Sr. Romain Wittrisch, Terrateck (França) i Sra. Marta Palomas, Eixarcolant.

Cal inscripció prèvia. Una vegada feta, rebreu enllaç a l’aula virtual des d’on podreu seguir la formació.  Podeu fer la vostra inscripció a les jornades aquí

Aquesta jornada forma part de l’activitat de demostració “Demostració d’innovació en equipaments i maquinària per al processat de plantes aromàtiques i medicinals”, operació 01.02.01 del PDR de Catalunya 2014-2020.

Més informació

 

Last modified: 23 Juny 2020