BLOGNEWS

Calor de proximitat amb biomassa, oportunitat pels municipis de les Terres de l’Ebre i del Camp de Tarragona

9 maig 2018

Durant els dies 23 i 25 de maig tindran lloc dues jornades sobre la biomassa a les Terres de l’Ebre i al Camp de Tarragona.

L’objectiu de les jornades és donar a conèixer als diferents agents del territori els beneficis de la biomassa a través del seu aprofitament energètic en equipaments i edificis públics, ja que l’evolució tecnològica del sector de la biomassa forestal permet disposar de múltiples solucions per a la seva integració a les edificacions i per a la producció energètica dels equipaments i edificis, a nivell local.

Els destinataris són càrrecs electes i tècnics d’administracions públiques de Catalunya. Estan dirigides especialment a tècnics locals: arquitectes, enginyers, tècnics de medi ambient i territori i gestors energètics.

Inscripcions: Trametre per via electrònica el full d’inscripció que es troba a la següent adreça http://www.dipta.cat/formacio amb el nom d’Inscripció a jornades indicant el codi corresponent.

Termini d’inscripció: 13 de maig

Places limitades. Es confirmarà l’admissió.

Inscripció gratuïta.

Dates, horari i lloc de realització
23 de maig de 9 a 13.30 h. a Tortosa Codi: JOR18-003_1 – Tortosa – Consell Comarcal del Baix Ebre. C. Barcelona,
152. Tortosa Més info aquí.

25 de maig de 9 a 13.30 h. a Tarragona Codi: JOR18-003_2 – Tarragona. Aules de formació de la Diputació de Tarragona, c. Carles Riba, 6. Tarragona. Més info aquí.

 

Last modified: 10 maig 2018