BLOGNEWS

Cuidem el bosc, aprofitem la biomassa

28 setembre 2020

Amb aquest títol, s’han preparat cinc vídeos divulgatius relacionats amb l’aprofitament de la biomassa forestal, en el marc del projecte BCN Smart Rural. Són quatre càpsules breus, de 20 segons cadascuna i un vídeo que les engloba totes. Parlen de l’energia, ja que la biomassa forestal és una energia de proximitat i renovable ideal per generar calor; del bosc, atès que l’aprofitament de la biomassa forestal valoritza els nostres boscos i permet una gestió forestal sostenible; la reducció de la petjada de carboni; als efectes en termes d’ocupació i economia local.

 

A partir d’avui, 28 de setembre i fins l’11 d’octubre, s’aniran emetent per TV3 i pel canal 324.  A més, del 5 d’octubre al 20 de novembre, també es podran veure al programa Connecti.cat, de La Xarxa, de les 19 a les 20 h, a la llista de TV locals que podeu veure en aquest enllaç.

Aquestes accions s’han dut a terme en el marc del projecte BCN Smart Rural, que articula la seva estratègia en base a una economia verda i circular i de caràcter local, que aportarà beneficis a nivell econòmic, social, ambiental i també al reequilibri territorial. El projecte, del que som socis, ha estat cofinançat per la Diputació de Barcelona i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional FEDER.

 

Last modified: 28 setembre 2020