BLOGNEWS

Darreres activitats del projecte Valor

26 setembre 2022

La setmana passada es va dur a terme a L’Aquila (Itàlia) la reunió i la conferència internacional finals del projecte Erasmus Valor.

La reunió de coordinació va tenir lloc el dia 19 de setembre, en format híbrid. El projecte finalitza el 31 d’octubre i la reunió va servir per valorar els resultats de la fase de testatge dels dos cursos elaborats en el marc del projecte (un per a gestors i l’altre per a tècnics); presentar i donar feedback sobre la última versió de la plataforma de formació on els cursos estan allotjats; debatre el procés de validació i certificació dels cursos, i acordar els passos finals per a l’avaluació i sostenibilitat del projecte.

El dia 20 es va dur a terma la Conferència internacional,  amb la participació d’unes 40 persones. Es van presentar els resultats del projecte (guia de qualitat), i de les visites dutes a terme. També es van donar a conèixer els cursos per animar als assistents a realitzar-los i a obtenir la certificació. Això s’està fent a cadascun dels països dels socis i a nivell europeu, per tal que els cursos i les certificacions VALOR siguin reconegudes pel sector i les entitats pertinents en cadascun dels països, presentant la plataforma on estan allotjats els cursos.

Last modified: 28 setembre 2022