BLOGNEWS

El CTFC, nou agent acreditat TECNIO

6 maig 2019

Aquest matí s’ha fet a la seu d’ACCIÓ a Barcelona la sessió de benvinguda dels nous agents acreditats TECNIO.

El CTFC s’ha incorporat a la comunitat TECNIO com a nou agent acreditat en 31 capacitats tecnològiques, en els àmbits de coneixement de la tecnificació del conreu i la producció de tòfones i bolets, la tecnologia de la fusta i els seus derivats (CLT amb fusta del país), models de suport a la decisió (DSS), tecnificació dels aprofitaments fusters i l’ús i el foment de la biomassa i les cadenes de valor i la valorització dels recursos naturals.

Durant la sessió els nous agents s’han presentat al personal de l’equip d’Innovació d’ACCIO. Per part del CTFC, la presentació ha anat a càrrec d’Ester Blanco, responsable de transferència.

 

La Generalitat de Catalunya, a través d’ACCIÓ –l’agència per a la competitivitat de l’empresa, depenent del Departament d’Empresa i Coneixement–, ha acreditat 6 centres R+D+i catalans amb el segell TECNIO. L’acreditació té com a objectiu identificar aquells agents tecnològics més qualificats i amb experiència en projectes empresarials per tal de visibilitzar-los de cara a les empreses i així impulsar la transferència tecnològica a Catalunya.

Last modified: 6 maig 2019