BLOGNEWS

El CTFC organitza un sorteig amb motiu del Dia Internacional dels Boscos

11 març 2021

El 21 de març se celebra cada any el Dia Internacional dels Boscos. Aquest any, la FAO ha escollit el lema Restauració forestal. Un camí cap a la recuperació i el benestar. 

La restauració dels boscos ajuda a construir un món més saludable per a nosaltres i per a les generacions futures. Gestionant els boscos de manera sostenible, podem ajudar a preservar la biodiversitat del nostre planeta i combatre el canvi climàtic mentre fomentem l’activitat econòmica que crea ocupació i millora la vida de tots. 

Enguany, des del CTFC sortegem 3 samarretes elaborades amb fibra de fusta per tal d’animar a la població a compartir per xarxes la fotografia d’un bosc i explicar la importància que té aquest ecosistema. 

El sorteig es publicarà a través de les xarxes del CTFC, Twitter (@ctforestal), Facebook (@ctforestal), i Instagram (@ctforestal) i es realitzarà tenint en compte tots els participants de les tres xarxes socials.

Per participar, els usuaris/es hauran de publicar en els seus respectius perfils una fotografia d’un bosc, explicant quina importància té per a ells i elles. Serà requisit indispensable fer menció al perfil corresponent del CTFC i el hashtag #DiaBoscosCTFC.

El termini de participació serà el 21 de març.

El guanyador/a s’escollira a l’atzar a través del web https://www.sortea2.com/sorteos

El resultat es comunicarà el dia 22 de març a través de les xarxes socials del CTFC, fent menció al guanyador/a. A partir d’aquest moment, el guanyador/a tindrà 7 dies naturals per contactar amb comunicacio@ctfc.cat per correu electrònic i enviar les dades necessàries per fer l’enviament de les samarretes (nom i cognom, direcció postal i telèfon).

La participació en aquest concurs implica l’acceptació per part de l’usuari/a al dret del CTFC de mencionar-lo públicament en xarxes socials per comunicar que ha guanyat i per posar-se en contacte amb ell/a en relació al sorteig.

Last modified: 19 març 2021