BLOGNEWS

Es crea la primera Comunitat virtual de sistemes agroforestals i cultius mixtos

13 setembre 2023

L’objectiu de la Comunitat és afavorir l’intercanvi d’experiències i bones pràctiques entre persones interessades en sistemes agroforestals

En el marc dels projectes AgroForAdapt (finançat pel programa LIFE de la UE) i TRANSITION (finançat per la UE a través del Programa PRIMA), s’ha creat una nova comunitat de sistemes agroforestals i cultius mixtos per afavorir l’intercanvi d’experiències i bones pràctiques entre totes les persones interessades en aquests sistemes resilients.

Tot i els beneficis productius i ambientals d’aquests sistemes, la seva adopció és encara incipient i dispersa. Per això, amb aquesta iniciativa es cerca facilitar la trobada entre les persones que gestionen, assessoren i investiguen aquests sistemes, o que estan interessades en saber-ne més.

Aquesta Comunitat utilitza la plataforma Landfiles, una xarxa social gratuïta especialitzada en gestió agrària. A més, la Comunitat permet estar al dia sobre conferències, cursos i publicacions de transferència relacionats amb aquests sistemes.

Last modified: 13 setembre 2023