BLOGNEWS

Jornada tècnica en línia: Demostració de collita i destil·lació d’aromàtiques a petita escala

21 juliol 2020

El proper dimarts, 28 de juliol, s’impartirà en línia una jornada tècnica sobre Demostració de collita i destil·lació d’aromàtiques a petita escala, en el marc del Pla Anual de Transferència Tecnològica del DARP.

En el marc de les activitats de demostració de transferència tecnològica, s’ha elaborat una base de dades d’equipaments i maquinària per al processat de plantes aromàtiques i medicinals, que es complementa amb una sèrie de jornades per veure el seu funcionament.

Degut a la situació de la COVID-19, es proposa fer la demostració en línia. Durant el matí, Cal Margarit, productor de lavanda a Montant de Tost (Alt Urgell) ens mostrarà el funcionament d’una recol·lectora de la casa Clier i el procés de desti·lació amb una destil·ladora mòbil de la casa Lavergne, tot explicant-nos les característiques tècniques de la maquinària i equipament, passant-nos un vídeo on es podrà veure com es cull i es destil·la la lavanda.

Aquesta jornada forma part de l’activitat de demostració “Demostració d’innovació en equipaments i maquinària per al processat de plantes aromàtiques i medicinals”, operació 01.02.01 del PDR de Catalunya 2014- 2020.

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de RuralCat: ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt

Per a més informació podeu contactar amb el CTFC: Sra. Eva Moré (A/e: eva.more@ctfc.cat )

Last modified: 21 juliol 2020