BLOGNEWS

La formació forestal, clau per a obtenir productes de qualitat

23 novembre 2020

En aquest nou vídeo, es recullen diversos testimonis sobre la necessitat d’una bona formació forestal per garantir la seguretat de les persones treballadores en el bosc. Aquesta formació és imprescindible també per a realitzar una bona gestió forestal i la qualitat dels productes que arriben a les empreses.

Entre d’altres, el director del CTFC, Antoni Trasobares, destaca com una bona gestió contribueix a l’adaptació dels boscos al canvi climàtic. Per la seva banda, Rosa Ricart descriu l’Agència Nacional EFESC, que examina i certifica tant als treballadors forestals com als examinadors i als centres de formació.

El projecte Pyrempfor

Aquest vídeo s’ha realitzat en el marc del projecte Pyrempfor, que pretén millorar la formació i el coneixement del mercat del  treball forestal, promovent la seva qualitat a la zona transfronterera dels Pirineus. Ha estat cofinançat a 65% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020).

L’objectiu de POCTEFA és reforçar la integració econòmica i social de la zona fronterera Espanya-França-Andorra. La seva ajuda es concentra en el desenvolupament d’activitats econòmiques, socials i mediambientals transfrontereres a través d’estratègies conjuntes a favor del desenvolupament territorial sostenible.

Last modified: 23 novembre 2020