BLOGNEWS

La formació, protagonista del nou vídeo de Forestals

22 abril 2020

Els germans Casas, Miki i Marta, presenten la seva experiència com a formadors i treballadors forestals. Des de la tradició forestal familiar, s’han format en diferents països d’Europa.

Per ser un bon formador, cal tenir una bona formació. El Centre de Formació Forestal Especialitzada és un dels centres dels Pirineus que cobreix la necessitat de formació imprescindible per a la dignificació de la professió.

El projecte Pyrempfor

Aquest és el cinquè vídeo realitzat en el marc del projecte Interreg Pyrempfor. Són socis del projecte, liderat pel CTFC, per la part francesa, el Centre Forestier de la région Provence-Alps Côte d’Azur, en representació d’European Forestry and environmental skills council (EFESC), el Centre de Formation Professionnelle et de Promotion Agricole Ariège-Comminges i l’Office National des Forêts; i per la part espanyola, a més de l’CTFC, el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i l’Escola Agrària Forestal de Santa Coloma de Farners.

S’han associat també a el projecte l’Associació Monte Boalar – Institut de Formació Agroambiental de Jaca, la Fundació Hazi Fundazioa, l’Associació de rematants i serradors de Catalunya (ARESCAT), la Mutualité Sociale Agricole (MSA), l’Associació Catalana d’Empreses de Treballs Forestals (Acetref) i la Generalitat de Catalunya.

Last modified: 22 abril 2020