BLOGNEWS

Seminari de coordinació del projecte Mèstres

7 juliol 2020

De l’1 al 3 de juliol s’ha dut a terme el Seminari de Coordinació de el projecte Mèstres. Aquesta reunió havia de tenir lloc a l’IES de Mollerussa però la situació actual (Covid-19) ha aconsellat fer-la per videoconferència.

En el marc de la reunió, s’ha fixat tasques relacionades amb la gestió del projecte, com el calendari i la declaració de despeses. També s’han resumit les accions de comunicació realitzades per les entitats sòcies des del començament del projecte fins al 30 de juny, i s’ha validat la pàgina web.

Els intercanvis que estaven previstos s’han posposat fins al proper any, tot i que es mantindrà un intercanvi de persones formadores per videoconferència.

En el transcurs de la reunió s’ha treballat en el disseny i la redacció d’un marc pedagògic de referència amb l’objectiu de millorar les competències de les persones formadores forestals i de maquinària agrària. Aquest treball ha estat realitzat per les entitats sòcies del projecte, amb la participació de les entitats associades com l’Escola Forestal de Santa Coloma de Farners (Anna Suquet), ACETREF (Toni Arimany), Drif – Service Régional de la Formation et du Développement Occitania (Catherine Belouet), École Nationale Supérieure d’Formation de l’Enseignement Agricole (Anne Laurent) i EFESC- France (Marguerite Keynes).

Last modified: 27 juliol 2020