BLOGNEWS

Seminari sobre ciència forestal a Solsona

12 novembre 2021

Serà el proper dissabte, 20 de novembre, a la sala polivalent de Solsona, en el marc de la Setmana de la Ciència 2021

 

Quina recerca es fa al Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya? Com pot la ciència forestal contribuir als objectius de desenvolupament sostenible? Quins temes són d’interès?  Per respondre a aquestes i altres preguntes, el CTFC ha organitzat un seminari sobre Ciència forestal pel proper 20 de novembre, a la sala polivalent de Solsona a les 17 h.

Per part del CTFC, hi participaran Gerard Bota, expert en biodiversitat; Mireia Pecurul, experta en governança forestal; Míriam Piqué, experta en gestió forestal sostenible, i Pere Rovira, expert en sòls i adobs. També hi participaran Nil Ballarà, promotor de Deixant empremta, i Sònia Genestar, artista local que desenvoluparà un treball plàstic durant la sessió.

La sessió es farà en format participatiu entre les persones ponents i les assistents. La discussió es farà acompanyada d’una degustació de vi del Celler del Miracle (Solsonès), que explicarà el seu projecte en termes de sostenibilitat.

El seminari està organitzat pel CTFC i Deixant empremta, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Solsona, en el marc de la Setmana de la Ciència 2021.

L’activitat és gratuïta. Cal inscripció prèvia a comunicacio@ctfc.cat

 

 

 

 

Last modified: 12 novembre 2021