BLOGNEWS

Seminari tècnic: Una visió integradora de la ramaderia

10 agost 2020

En aquest seminari tècnic, que es durà a terme en línia el proper 15 de setembre,  presentarem el treball realitzat per un grup d’experts a nivell europeu entorn a la relació entre pasturatge i carboni, Grazing for Carbon.

S’introduiran els conceptes de gestió holística i agricultura regenerativa com a eines de gestió per incrementar el segrest de carboni i la fertilitat del sòl. A més, coneixerem experiències que ja apliquen aquests principis amb èxit, fomentant una ramaderia més sostenible.

Aquesta jornada forma part de l’activitat de demostració “PASTUCAR: Pasturem per conservar el carboni al prat”, operació 01.02.01 del PDR de Catalunya 2014-2020.  El projecte PASTUCAR: Pasturem per Conservar Carboni al Prat es desenvolupa en el marc de les activitats de demostració de transferència tecnològica del DARP, i té com a objectiu principal transferir coneixement sobre bones pràctiques de gestió que fomenten la preservació i l’acumulació de carboni a les pastures, així com la fertilitat del sòl, la conservació de la biodiversitat i la mitigació d’emissions de gasos d’efecte hivernacle.

Tota la informació i inscripcions, aquí

Last modified: 10 agost 2020