BLOGNEWS

Una delegació de CERCA visita Finlàndia

16 setembre 2022

Per part del CTFC, han format part de la delegació Antoni Trasobares i Roser Maneja

L’objectiu del viatge és el d’establir aliances  i nous projectes amb les institucions de recerca i d’R+D del país nòrdic

 

Des d’aquest dimarts i fins divendres, una delegació de centres encapçalada per Lluís Rovira, director de CERCA, visitaran diferents entitats de recerca i innovació, vinculades al govern de Finlàndia.

 

La delegació catalana, integrada per directors i investigadors d’Agrotecnio, CIMNE, CRAG, CREAF, CTFC, ICIQ, IRTA i membres del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural s’han reunit amb representants de l’Institut de Recursos Naturals (LUKE), l’Institut de Medi Ambient (SYKE) i una delegació de la regió de Lapland. Dijous, els han rebut al Ministeri d’Agricultura i Boscos i s’han reunit amb l’Institut Forestal Europeu (EFI), el Centre de Recerca i Tecnologia (VTT) i l’Institut Geològic i Miner (GTK).

El viatge s’emmarca en l’acord de col·laboració signat entre CERCA i l’Institut de Recursos Naturals de Finlàndia (LUKE) el mes de març passat. Gràcies a aquest viatge, CERCA obre el potencial de recerca i innovació dels sistema de centres català a possibles nous socis amb els què actualment hi ha poca o cap relació. Així mateix, s’espera la visita obri les portes a noves aliances entre institucions cara a les properes convocatòries 2023 i 2024 de la Comissió Europea.

 

Last modified: 20 setembre 2022