BLOGNEWS

Agents del sector agroforestal turc visiten Catalunya per conèixer empreses i plantacions de tòfona negra i plantes aromàtiques i medicinals

16 desembre 2016

Aquesta setmana ha visitat Catalunya un grup de funcionaris, empresaris, membres d’associacions, d’ONG i d’universitats turcs, en el marc del projecte TRUMAP, cofinançat per la Unió Europea i el govern de Turquia, i liderat pel CTFC per la part catalana.

Imatge dels participants a la reunió

Imatge dels participants a la reunió

Durant aquests dies, han visitat plantacions d’alzines micorizades per a la producció de tòfona a Vilanova de Meià, i empreses dedicades al cultiu ecològic de productes hortícoles a Balaguer i Tàrrega, de compra i venta de bolets i tòfones, i de plantes medicinals. També s’ha visitat el Parc de les Olors de Linyola.

El dimecres dia 14 s’ha dedicat a la reunió del projecte a les instal·lacions del CTFC, amb la presentació de les conclusions i de l’intercanvi d’experiències entre Catalunya i Turquia. També s’ha discutit sobre models de producció i canals de comercialització usats en cada país i per cada producte concret.

Moment de la reunió al CTFC

Moment de la reunió al CTFC

Last modified: 16 febrer 2018