BLOGNEWS

Avança la plataforma per a la posada en xarxa dels espais naturals dels Pirineus

22 març 2018

El 20 i 21 de març, els socis del projecte GREEN s’han reunit al CTFC per avançar en el desenvolupament de la plataforma d’intercanvi d’informació entre les estructures gestores dels espais naturals dels Pirineus.

El CTFC, com a responsable del desenvolupament de la plataforma, ha liderat la sessió de treball, amb l’objectiu d’avaluar el treball realitzat fins al moment i fixar els continguts que cal desenvolupar en les properes etapes. Els resultats obtinguts permeten al CTFC avançar per a poder obtenir una eina útil i adaptada a les necessitats dels usuaris.

La plataforma neix en el marc del projecte GREEN amb la intenció de promoure el treball en xarxa entre els espais naturals dels Pirineus, facilitant l’intercanvi d’experiències i la interacció entre els gestors de les dues bandes del massís. Amb aquest objectiu, el CTFC promou l’avaluació i el consens dels continguts durant el desenvolupament de la plataforma, amb la realització de seminaris amb els usuaris finals, per poder obtenir una eina  que pugui satisfer les seves expectatives i necessitats.

El projecte ha estat cofinançat al 65% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020). L’objectiu del POCTEFA és reforçar la integració econòmica i social de la zona fronterera Espanya-França-Andorra. La seva ajuda es concentra en el desenvolupament d’activitats econòmiques, socials i mediambientals transfrontereres a través d’estratègies conjuntes a favor del desenvolupament territorial sostenible.

 

 

Last modified: 22 març 2018