BLOGNEWS

Demostració d’equips de processat d’herbes aromàtiques seques

28 maig 2020

Pel proper 8 de juny, a partir de les 10, el CTFC ha organitzat una jornada en línia de demostració d’equips de processat de plantes aromàtiques i medicinals.

L’empresa Lleal de Granollers mostrarà el funcionament de molins i tamisos aptes per a processar herba seca, explicant les característiques tècniques dels equips que comercialitzen. Es projectarà un vídeo on es veurà com es processen les herbes seques proporcionades pel Parc de les Olors del Serrat.

La jornada, emmarcada dins la PATT  (Pla anual de transferència tecnològica del DARP) és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de RuralCat. Una vegada feta la inscripció, es rebrà l’enllaç per poder seguir les presentacions.

Aquesta jornada forma part de l’activitat de demostració “Demostració d’innovació en equipaments i maquinària per al processat de plantes aromàtiques i medicinals”, operació 01.02.01 del PDR de Catalunya 2014-2020. En el marc de les activitats de demostració de transferència tecnològica, s’ha elaborat una base de dades d’equipaments i maquinària per al processat de plantes aromàtiques i medicinals , que es complementa amb una sèrie de jornades per veure el seu funcionament.

 

Last modified: 28 maig 2020