BLOGNEWS

El CTFC, soci del projecte eForOwn: formació i innovació per als propietaris i propietàries forestals

16 març 2017

eForOwn és un projecte de col·laboració que permetrà actualitzar i modernitzar els enfocaments tècnics i pedagògics adreçats a propietaris i propietàries forestals i estudiants del sector, per tal que puguin ampliar els seus coneixements al llarg del temps.

e_for_own

A més del CTFC, en el projecte també hi participen 6 socis més, repartits entre Catalunya, Bèlgica i França. Fins a l’agost del 2019, el projecte preveu realitzar un total de 68 recursos adreçats a propietaris i propietàries forestals, a formadors i formadores d’organismes tècnics forestals, i a professorat d’escoles forestals i als seus alumnes.

Aquests recursos seran elaborats en col·laboració entre tots els socis i estaran disponibles gratuïtament a internet. Seran 5 els principals temes que tractaran: el potencial de producció del bosc, el seu manteniments, la venta de fusta, la producció de béns i serveis diferents als de la fusta i els procediments administratius.

El projecte, subvencionat amb fons del programa Erasmus+, neix per a què els propietaris i les propietàries forestals, que són la pedra angular de la sostenibilitat dels boscos, comptin amb eines de formació simples, atractives i modernes, tenint en compte que els perfils i les pràctiques estan evolucionant.

Per altra banda, també pretén que els i les estudiants, futurs professionals del sector, tinguin un major interès a comprendre i a apropiar-se de les expectatives, les practiques i la visió d’aquests propietaris i propietàries.

Per últim, també busca aconseguir que el professorat del sector vulgui poder millorar els seus enfocaments pedagògics i les seves competències a través d’aquests tipus d’eines, en puguin fer ús en les seves activitats  formatives presencials i vulguin compartir els seus coneixements i els seus enfocaments.

Més informació a:

Tríptic en català 

http://www.cnpf.fr/n/e-for-own/n:2168

 

Last modified: 5 abril 2018