BLOGNEWS

Bioproductes |

7 desembre 2018

Els taps de suro es fan de l’escorça del Quercus Suber. L’escorça s’extreu de l’arbre per treballadors altament qualificats. Però només al voltant de...

Read More

Biodiversitat |

3 desembre 2018

La setmana passada es va presentar l’Estratègia del Patrimoni Natural i la Biodiversitat de Catalunya, en un acte celebrat al Palau  Reial de Pedralbes. L’Estratègia va...

Read More

Socioeconomia |

28 novembre 2018

El projecte Erasmus+ Net4Forest (XaNet4Forest – Xarxa de coneixement eficient per a propietaris privats.rxa de coneixement eficient per a propietaris forestals) és un projecte...

Read More

Bioproductes |

26 novembre 2018

Com es fan els taps de suro, i per què en perilla la seva producció? Aquest és el títol del reportatge en 360º que ha preparat la cadena Euronews, amb la col·laboració del...

Read More

Boscos i aigua |

20 novembre 2018

Les masses de castanyer del Massís del Montnegre i Corredor se situen en una zona límit de la seva distribució. Aquest fet i el context de canvi climàtic en el que ens trobem...

Read More

Incendis forestals i altres pertorbacions |

16 novembre 2018

Els boscos són una infraestructura fonamental en la prevenció dels riscos naturals i la mitigació dels seus impactes. No obstant això, la seva funció protectora i...

Read More

Bioproductes |

14 novembre 2018

El 19 de novembre, a la sala d’actes del CTFC, es farà una jornada de presentació i debat sobre els vedats de bolets. El valor que suposa la recollida de bolets silvestres...

Read More

Biodiversitat |

17 octubre 2018

El proper 26 d’octubre, es farà a la sala d’actes de l’IRTA una jornada tècnica sobre la tórtora comuna a Catalunya Aquí trobareu el programa, i...

Read More

Socioeconomia |

17 octubre 2018

En el marc del projecte Quality Forest, liderat pel CTFC, s’han dut a terme els darrers dies dos esdeveniments multiplicadors. Aquests actes, un a Madrid i un a Barcelona, tenen...

Read More