BLOGNEWS

BioproductesBoscos i aigua |

29 abril 2019

El pinyó mediterrani (Pinus pinea) és un producte típic de la nostra gastronomia, que presenta un preu rècord al mercat en els últims anys.  La setmana passada es va fer una...

Read More

Bioproductes |

29 abril 2019

El proper 10 de maig, a La Granadella, es durà a terme una jornada sobre el cultiu de plantes aromàtiques i medicinals per a l’obtenció d’olis essencials. Aquests olis...

Read More

Bioproductes |

29 abril 2019

En el marc de desenvolupament del Pla de Difusió i Sensibilització del Projecte “Xarxa de Calor de Proximitat de la Diputació de Tarragona” el CTFC ha facilitat el suport...

Read More

Socioeconomia |

26 abril 2019

El projecte de reforestació REFORLEB (Building-up a participatory governance framework for the sustainable development of forests in Lebanon -EU-EuropeAid) ha acabat aquest mes...

Read More

Boscos i aigua |

17 abril 2019

En una nota recentment publicada a Nature, Virgilio Hermoso, investigador del CTFC, entre altres autors, parla de les centrals hidràuliques i els seus efectes sobre els...

Read More

Incendis forestals i altres pertorbacions |

15 abril 2019

Dijous passat va tenir lloc a Girona el seminari tècnic transfronterer, amb l’objectiu de compartir experiències i discutir desafiaments comuns relacionats amb el...

Read More

Boscos i aigua |

12 abril 2019

L’empelt de pi pinyer consisteix en  inserir un branquilló d’un pi pinyer adult en un pi blanc o pinyer jove. D’aquesta manera, es pretén avançar i incrementar la...

Read More

Bioproductes |

10 abril 2019

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), a través del CTFC,  ha elaborat una Guia per orientar les explotacions agràries a fer inversions en...

Read More

Biodiversitat |

9 abril 2019

Avui es posa en marxa la versió en temps real del visor web de l’EuroBirdPortal (EBP). Ara ja es poden veure els moviments dels ocells mentre migren per Europa en el mateix...

Read More